Економіка не витримає: експерти спрогнозували курс долара

Аналітики вважають, що найближчим часом курс залишатиметься стабільним

Фото ілюстративне

Минулого тижня долар був стабільним.

Така тенденція продовжиться і наступного.

Коридор 26,5-27 грн/долар збережеться. Цьому сприяють дії Нацбанку, що не допускає помірної девальвації гривні, при якій економіка могла б відновлюватися швидше, – розповів член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

Фото ілюстративне

Керівник відділу аналітики ГК Forex club Андрій Шевчишин зазначив, через різке зростання кількості хворих на коронавірус завтра, 22 червня, уряд прийме рішення про посилення карантину за новою методикою.

Економіка може не витримати другої хвилі і ця ситуація спричинить обвал гривні.

Поки що зберігається сприятливий період для купівлі готівкової валюти. Тому фахівці рекомендують задуматися про долар, як засіб накопичення.

Президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко не виключає, що на наступному тижні коридор буде ще вужчим – 26,6-26,8 грн/долар.

Він зазначив, що все залежить від активності регулятора – чим більше він викупить у резерви валюти, тим міцніше буде долар.

За матеріалом РБК-Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень