Економіка не стоїть на місці: кількість ФОПів на Рівненщині зросла

На території області працює більш як 6 000 підприємств різного типу

Попри пандемію, за останній рік на Рівненщині збільшилася кількість підприємців. В області зареєстровані 37 800 ФОПів і понад 6 тис. підприємств різного типу.

Переважно це малі компанії, в яких менш як пів сотні працівників (майже 94% від загальної кількості), повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко. Щодо великих, то таких лише 6, а ще 363 – це середні підприємства.

Заступник голови РОДА Ігор Тимошенко
Заступник голови РОДА Ігор Тимошенко

Якщо говорити про види господарської діяльності, то найбільше підприємств пов’язані з торгівлею, каже чиновник:

– У розрізі видів господарської діяльності найбільше підприємств задіяні у торгівлі – майже чверть, промисловість – 17%, сільське господарство – 12,5%, будівництво – 9,5% і транспорт – 6%. Так у процентах розкладається у нас господарська діяльність підприємств.

 

У структурі реалізованої продукції питома вага великого бізнесу – 13,5%, водночас середній складає 55%, а малий – 31,5%. Тобто, найбільші обсяги мають промислові підприємства, які належать до великих і середніх.

За останні роки суттєвих змін не відбулося, зауважили в ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень