Економічна ефективність у Рівненщини найгірша, зате енергоефективність найкраща (ІНФОГРАФІКА)

У порівнянні з іншими областями

За результатами всеукраїнського моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів Рівненщина зайняла найнижчі, середні та перші позиції у різних напрямах. Так, Рівненська область протягом 2016-го року опустилася на найнижчу сходинку в рейтингу регіонів за економічною ефективністю.

Серед 25 областей, наша – 25-та.

На дно нас тягнуть показники обсягів будівництва та сільгосппродукції на одну особу.

24-ту позицію Рівненщина має у напрямі «Інвестиційний розвиток і зовнішньо-економічна співпраця».

Ми експортуємо товарів менше ніж з 20 областей України, а показники залучення іноземних інвестицій та співвідношення їх на одну особу коливаються  від 18 до 23 місця. Тут гірше за нас лише Чернівецька область, яка протягом року опустилася вниз на вісім пунктів рейтингу.

Щодо ефективності праці, Рівненщина хоч і втратила 7 пунктів, зіскочивши з 8 місця на 15, однак тримається посередині. Тут з усіх показників найнижчий у нас індекс реальної заробітної плати в співвідношенні зі станом на кінець 2015-го.

За обсягами вантажообігу та прийнятого в експлуатацію житла, іншими словами, інфраструктури наша область значно вибивається вперед у порівнянні з попередніми показниками. Рівненщина – 8-ма в рейтингу. Порівняно з минулим роком це на 9 пунктів вище.

Найпозитивніший напрям для Рівненщини (тут ми лідери) – це енергоефективність. Наша область впевнено тримає планку першості в цьому рейтингу протягом двох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень