Джинси у сезоні весна-літо 2021. Найактуальніші тренди (ФОТО)

Підбірка експертів Vogue

Експерти Vogue пропонують у майбутньому сезоні придивитися до широких джинсів і моделей у стилі печворк. Не втрачають актуальності моделі у стилі 70-х, у тренді джинси з підкатами або нестандартного крою. Vogue.ua зібрав наймодніші джинси в колекціях брендів весна-літо 2021.

Широкі

В сезоні весна-літо 2021 у тренді розслаблені силуети й невимушені фасони. Ця тенденція не обійшла й деніму. У центрі уваги опинилися широкі джинси, які прикрасили колекції багатьох брендів. Chloe показали екстраоб’ємні джинси темно-синього кольору, а Christian Dior продемонстрували вільні джинси в парі з подовженими сорочками.

Печворк

Клаптевий тренд актуальний і цієї весни. Дизайнери пропонують вибирати джинси, що складаються з кількох відтінків деніму або принтованих і однотонних фрагментів різних тканин. Найяскравішим прикладом деніму в стилі печворк стали джинси з колекції Dolce & Gabbana — вона складається з різних фактур і відтінків тканин, де головним елементом стали джинси. Щоб не перевантажувати образ, такі джинси найкраще поєднувати з лаконічними білими футболками. На класичніші моделі джинсів з використанням кількох відтінків деніму можна натрапити в Christian Dior і Victoria Beckham.

Джинси кльош

Джинси кльош упевнено тримаються серед модних трендів весна-літо 2021. Цього сезону дизайнери показали вузькі моделі, розкльошені від коліна й подібні до культових силуетів 1970-х. Bottega Veneta прикрасили джинси стразами, Sacai представили утилітарний денім з помітним переднім швом, а Sandro хаотично розкидали по джинсах вінтажного крою металеві заклепки.

З контрастними підкатами

Якщо минулого сезону осінь-зима 2020/2021 дизайнери пропонували вкорочені джинси з підкатами, то весною пропонують «прочитати» тренд по-новому - віддати перевагу довгим моделям з ультраширокими й контрастними підкатами. Streetstyle-зірки головних столиць моди вже почали купувати популярні джинси й показувати, як їх можна носити вже тепер.

Прямі

Серед широкого розмаїття джинсів не варто забувати про класичні прямі моделі, які цієї весни не менш актуальні. Джинси прямого крою найпростіше вписати в повсякденний гардероб, адже вони легко поєднуються з будь-якими речами. Їх можна вдягнути в парі з сорочкою й жакетом, обіграти за допомогою романтичної блузи або скласти стильні ансамблі за допомогою в’язаного бралета й подовженого кардигана.

Незвичний крій

Для дівчат, які обожнюють сміливі експерименти, дизайнери підготували щось небанальне цієї весни. Крім сексуальних суконь з відкритою спиною, під модний приціл потрапили джинси незвичних фасонів і з глибокими вирізами. Burberry показали джинси комбінованого крою, а Y/Project запропонували джинси з трикутним зухвалим вирізом спереду.

Кольоровий денім

Традиційно серед весняно-літніх колекцій брендів трапляються зразки кольорового деніму — від пастельних рішень до яскравих відтінків. Цей сезон не став винятком. Chanel оспівали широкі рожеві джинси, Alberta Ferretti показали фісташково-зелені джинси з візерунками tie-dye, а Isabel Marant — моделі на підтяжках з яскраво-синього деніму.

Матеріали Vogue.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень