Джордж Клуні хоче стати президентом США

Про те, що Джордж Клуні має намір податися в політику, говорять уже кілька років. Злі язики навіть стверджують, що тільки заради політичної кар'єри актор і вирішив одружитися. І ось тепер Клуні заявив про те, що хоче стати новим президентом США.

Під час прес-конференції фільму «Субурбікон», який Клуні представив на кінофестивалі у Венеції, він заявив, що не проти балотуватися на пост президента США. Бажання актора гаряче підтримав його друг і колега Метт Деймон:

Нам потрібен новий президент. Будь-який новий президент! - заявив він.

Сам Клуні вважає, що в США зараз гранична концентрація негативу і злості, яку потрібно обов'язково подолати. Він додав, що людям з акторського середовища політика зовсім не чужа.

Наприклад, Рональд Рейган став американським президентом, Арнольд Шварценеггер був губернатором Каліфорнії, - говорить Джордж, відзначаючи, що і у нього є всі шанси поборотися за президентське крісло.

Якщо Клуні всерйоз захоче поборотися за пост президента США, у нього вже буде конкурент - репер Каньє Вест ще раніше заявив, що збирається балотуватися в президенти в 2020 році.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень