Джо Байден звернувся до рівнянки: Вона мало не заплакала під аплодисменти присутніх (ФОТО/ВІДЕО)

Президент США передав їй обіцянку для українського народу

Президент США Джо Байден розчулив рівнянку. Сьогодні Байден виступив з промовою у Конгресі і особисто звернувся до посла України у США Оксани Маркарової. Він попросив її встати і наголосив, що Америка стоїть поруч з українським народом і буде допомагати Україні стільки, скільки потрібно.

Зокрема, він сказав таке:

- Сьогодні ввечері до нас знову приєднується пані посол України у Сполучених Штатах. Вона уособлює не лише свою націю, а й мужність свого народу.

 

Пані посол тут. Підніміться, будь ласка, щоб ми всі могли вас побачити.

 

Ми будемо з вами стільки, скільки потрібно. Наша нація працює заради збільшення свободи, гідності та миру не лише в Європі, а будь-де, - сказав Байден.

Після цього присутні привітали її оплесками і політикиня ледве стримала сльози.

Пані посол України у США Оксана Маркарова вдруге стала однією з почесних гостей під час виступу президента США. За традицією лідер США запрошує гостей, які сидять у ложі першої леді. Їхня присутність може посилити тезу, яку він висловлює у своїй промові.

Цього року Оксану Маркарову запросили «на знак визнання постійної підтримки США з боку України майже через рік після того, як Росія почала свій неспровокований напад».

Нагадаємо, 47-річна Оксана Маркарова закінчила ліцей №27. м Рівне На посаді повноважного посла України у США вона перебуває майже два роки.

Оксана Маркарова

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень