Диванопад у Рівному: канапу з 3-го поверху скинули через лінь (ВІДЕО)

Навіщо зносити, якщо можна скинути?

У Рівному перехожу травмувала канапа, яку чоловіки викинули з балкона третього поверху. Про цю непересічну подію на вулиці Генерала Безручка, 4 сайт Радіо Трек повідомляв у понеділок, 26 жовтня.

Частина ДИВАНА впала на дівчину у Рівному (ВІДЕО)

Ірина Теслюк потрапила під диванопад, коли йшла на роботу. Через те, що на рівнянку зверху гепнувся диван, її вдарило в плече, а ще вона впала і сильно підвернула ногу. Жінка переповіла, що коли звертала вбік, чула, як чоловік кричав «Не кидай», але в той момент диван вже летів.

Винуватці пояснили: так сталося, бо їм просто було лінь і важко тягнути диван сходами.

 

На їхній бік навіть стали сусіди.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30. 

- Єдине, що мене врятувало - це оці крики «Не кидай». 

 

Я встигла ухилитися і в цей момент диван впав мені на плече і, відповідно, він мене повалив», - розповіла рівнянка.

В Ірини пошкодження зв'язок лівого гомілково-ступневого суглобу.

Чому кидаються диванами, розповісти нікому - дверей журналістам «ТСН»  не відчинили.

Як повідомила речниця патрульної поліції Рівненської області Оксана Юрченко, 50-річний чоловік разом зі своїми товаришами розібрали диван і вирішили викинути частину з вікна третього поверху для того, щоб не нести її вниз, так вони пояснили.

 «Жінка б сама мала дивитися, куди йде», - кажуть сусіди метальників дивану. Мовляв, і вигуки були, що летить, і нема чого ходити чужими дворами. 

Дехто навіть підходив до Ірини доводити її неправоту, та навіть проводив майстер-клас, як треба ухилятися від літаючих на вулиці диванів.

Місцевий мешканець пан Сергій зазначає, що в їхньому районі потрібно постійно ходити із задертою головою, бо часто щось прилітає:

- У нас викидають сміття, витрушують коврики прямо на голову.

Чи є за що карати – нині з'ясовують слідчі. А юристи ще й радять звертатися в суд за відшкодуванням моральних і матеріальних збитків 

Нині Ірина на лікарняному. Щоб зв'язки загоїлись, кажуть медики, треба до двох тижнів часу. І хоч поки вона далеко не ходить, тепер навіть поруч зі своїм будинком заглядає на вікна - чи не летять звідти меблі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень