Директор парку Шевченка назвав причину перейменування

Андрій Черепанов каже, що це не пов’язано з пошуками інвестора для центрального парку Рівного

Як уже повідомляло Радіо Трек, парк Шевченка у Рівному перейменують. Чим це зумовлено, і чи бува, не пов’язано з пошуками інвестора для парку Шевченка, ми запитали у директора рекреаційної зони Андрія Черепанова. Він це припущення спростовує:

 

- Ні, там толком і назва не міняється, там забирається слово «державно-» і буде називатися просто «комунальне» підприємство. Пов’язано з тим, що ми більше відносимося до комунального підприємства, ніж до державно-комунального. У нас все, що є в парку - все комунальне майно. Це формальність для того, щоб потім нам затвердили інший статут, бо ми будемо його переробляти, в нас статут досить старий. І це просто формальність, можна вважати.

Статут мінятимуть теж через його застарілість, адже він ще з 60-х років.

Щодо інвестора, то остаточного рішення поки немає. Нагадаємо, начальник міського управління культури Тарас Максименко повідомляв, що є один охочий вкласти гроші у парк Шевченка. За різними оцінками незалежних експертів йшлося про суму близько шести мільйонів доларів.  Утім, за словами Андрія Черепанова, поки ця інвест-пропозиція ще розглядається. Наразі лише відомо, що співпраця з інвестором парку буде на рівні державно-приватного партнерства (це коли ресурси обох партнерів об'єднуються з відповідним розподілом між ними ризиків, відповідальності та винагород).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень