Двоє рівнян стартують у півфіналах чемпіонатів світу та Європи зі спідвею

Змагання серед юніорів

Рівняни Марко Левішин та Назар Ткачук, а також червоноградець Андрій Розалюк відправились підкоряти Європу.

Одразу три півфінали особистого чемпіонату Європи серед юніорів буде розіграно сьогодні 6 липня на європейських треках.

І одразу три українських спортсмени отримали право представляти Україну у цих змаганнях.

- Згідно з регламентом з півфіналів №1-2 до Фіналу, який відбудеться 31 серпня у Рівному виходить по 5 гонщиків + 1 резервний. З півфіналу №3 - 6 гонщиків. У разі, якщо жоден з українців напряму не проб'ється до Фіналу з півфіналу №3 виходить 5 спортсменів, а гонщик від України отримає «Дику Карту» для участі у фінальних змаганнях. Таким чином, не дивлячись на результат, показаний у півфіналах, рівненські вболівальники обов'язково побачать свого спортсмена у Фіналі 31 серпня. Щоправда, хотілося б, щоб честь представляти Україну наші «райдери» вибороли у чесній спортивній боротьбі, — повідомив очільник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня.

Нагадаємо, що Фінал особистого чемпіонату Європи серед юніорів, вперше з 1986-го року, проведуть у Рівному цього року. У неділю, 31 серпня, усіх запрошують на рівненський мототрек. Початок гонки о 16:00

Найближчі ж змагання відбудуться 13 липня, о 12:00. Це Відкритий чемпіонат міста Рівного у класах мотоциклів 125 та 500 сантиметрів кубічних.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень