Двоє підстрелених, один з переломом, вісім - із забоями і саднами: наслідки бійки на Рівненщині

Вона сталася вчора вночі

Як повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області, 20 осіб близько другої години ночі взяли участь у з'ясуванні стосунків з допомогою кулаків у селі Деражне Костопільського району біля одного з сільських кафе.

Словесна перепалка зі штурханиною зав'язалася ще у закладі. Поконфліктували місцеві мешканці із заїжджими жителями села Цумань Ківерцівського району Волині. Що стало причиною конфлікту - не повідомляють. Але власникам кафе не вдалося його загасити. Хулігани перемістилися на вулицю. У бійку вв'язалося 20 осіб. Пролунали постріли. 19-та 22-річний мешканці Волинської області отримали непроникаючі поранення з травматичної зброї. 52-річний господар кафе зламав руку, впавши. Ще вісім учасників конфлікту - з забоями та саднами. 

Поліція за наслідками бійки відкрила кримінальне провадженні за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України "Хуліганство". Тим, хто застосував зброю, загрожує від трьох до семи років тюрми. 

На місці бійки поліцейські вилучили гільзи від пристрою для відстрілу гумових куль та газовий балончик із маркуванням «Терен-4». Вони також готують подання про обмеження роботи кафе. Адже з сусідньої області хлопці сюди приїхали, бо у їхньому селі розважальні заклади працюють не довше, ніж до півночі. 

До речі, п'яні бійки у Деражному з мешканцями сусіднього села на Волині виникають не вперше.

А ось фото, які демонструють, як виглядало кафе після бійки:
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень