Двох поліцейських, які побили ветеранів АТО у центрі міста, звільнили (ВІДЕО)

Щодо ще одного поліцейського ведеться розслідування

Поліцейських із Ковеля та Бережан, які побили ветеранів АТО у Львові, звільнили.

Троє поліцейських у ніч проти понеділка побили двох чоловіків у центрі міста, коли ті поверталися додому. За словами постраждалих, нападники поводилися агресивно і були п'яними.

Втекли тільки після того, як до них викликали поліцію. Але через кілька метрів їх вже затримали патрульні, бо нападники були закривавлені. 

Після цього намагалися розв'язати питання грошима. Як пізніше з'ясовувалося - всі вони поліцейські з різних регіональних підрозділів, а у Львові перебували поза службою. Територіальне управління Держбюро розслідувань вже почало кримінальне провадження, повідомляє ТСН.

Вони, хихикаючи, розповідали, що всі навколо дурні, а їх відмажуть, тому що вони самі поліція. Після цього мені дзвонили не менше 4 родичів, двоє з яких є працівниками поліції і пропонували порішати баблом, - розповів потерпілий Андрій Мочурад.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень