Дві школи Рівного мають нових директорів. Обіцяють зміни у закладах

Особливо у школі № 28

Новим директором рівненської міської ЗОШ №28 стала 35-річна Ольга Ревут. Відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія міського управління освіти, повідомляє "7 Днів".

У кадровому конкурсі, який у квітні оголосили у зв’язку з завершенням контракту попереднього керівника Івана Віднічука, взяло участь двоє претендентів. Власне сам Іван Віднічук (69 років), який очолював цей заклад освіти з 1993 року та Ольга Ревут.

Ольга Ревут. Фото - 7 Днів.
Ольга Ревут. Фото - 7 Днів.

Конкурс на посаду директора школи охоплює іспити для претендентів, спілкування з трудовим колективом. Крім того, пошукачі мають представити план розвитку навчального закладу. За рішенням членів конкурсної комісії перемогу здобула Ольга Ревут.

Раніше Ольга Ревут працювала провідним спеціалістом відділу освіти, культури, молоді та спорту Шпанівської сільської ради Рівненського району, за сумісництвом – вчителем у Шпанівському ліцеї. 

До виконання обов’язків директора Ольга Ревут приступила з 1 липня. Ось, що вона написала на своїй сторінці в соцмережі сьогодні:

«…На посаді четвертий день. Емоції зашкалюють… Переважають негативні) ТАК, як було НЕ БУДЕ!!!

 

 

ЗНАЮ, що за командної підтримки,  ЗМОЖЕМО надати мікрорайону обслуговування ЯКІСНІ освітні послуги, комфортні умови праці та відпочинку для персоналу!»  

Видання також повідомляє, що з новим директором віднедавна ЗОШ №1 ім. В. Г. Короленка.

Заклад очолить Людмила Грекул, яка до цього працювала головним спеціалістом міського управління освіти.

Людмила Грекул. Скрін з відео на Суспільному.
Людмила Грекул. Скрін з відео на Суспільному.

Тут у квітні оголосили конкурс через завершення терміну контракту попереднього керівника. За посаду директора цієї школи змагалося четверо претендентів. Попередня директорка – Олена Серветник, у конкурсі участі не брала.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень