Дві доньки залишились без батька: у Костополі прощатимуться з загиблим на сході сержантом

Він загинув кілька днів тому в результаті артилерійського обстрілу 

Олександр Новак. Фото надали у Костопільській міській раді.
Олександр Новак. Фото надали у Костопільській міській раді.

У 2018 році за високий патріотизм, безмежну любов до України та з нагоди відзначення свята Покрови, Дня українського козацтва, Дня захисника та захисниць України в урочищі Гутвин Олександра Новака нагородили Грамотою Рівненської обласної ради. На той час він вже 3 роки у складі ЗСУ боронив Україну на сході. А кілька днів Герой загинув під час артилерійського обстрілу Попасної. Про це повідомляють у Костопільській міській раді. 

- З невимовною скорботою повідомляємо, що війна забрала життя відважного захисника України, молодшого сержанта Новака Олександра Івановича, 26 вересня 1979 року народження.

 

Наш земляк, уродженець  села Малий Мидськ, Олександр Новак загинув від ворожої кулі 21 березня 2022 року. Його вбивці – російські окупанти, які вчинили масовий артилерійський обстріл поблизу населеного пункту Попасна Луганської  області.

 

Олександр Іванович проходив військову службу за контрактом у ЗСУ з 2015 року. До війни працював трактористом у місцевому сільськогосподарському підприємстві. Односельці згадують його як добру, хорошу, працелюбну людину, - повідомили у Костопільській міській раді. 

У Героя залишилися матір, дружина, дві доньки.

Про час та дату поховання Олександра Новака у міськраді Костополя повідомлять додатково. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень