Дубно хоче оптимізувати збиткову райлікарню

Міська рада готова забрати на баланс Дубенську ЦРЛ

Близько 7 млн гривень на зарплати медпрацівникам не вистачає керівництву Дубенської райлікарні. Попри патову ситуацію, районна адміністрація не передає лікарню на баланс Дубенської міської ради, депутати якої лише у жовтні виділили на зарплати понад мільйон гривень. Про це повідомив міський голова Дубна Василь Антонюк:

- Вони там нічого не виконали, жоден з критеріїв, які пропонувала обласна адміністрація після перевірки лікарні. Я просто веду політику таку, якщо наші люди там лікуються, то за них ми й платимо. А це понад мільйон гривень, які ми виділяли на зарплати лише у вересні та жовтні. Ми готові взяти на баланс райлікарню. 

Нині обласна адміністрація хоче через суд оптимізувати заклад, адже останні кілька років левова частка державної медичної субвенції витрачається саме на Дубенську райлікарню. Про це заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко доповідала під час засідання парламентського комітету з питань здоров'я нації, що відбулося у Рівному на початку жовтня поточного року. З її слів,

проведений аудит показав, що керівництво лікарні неефективно використовувало державні кошти.

Також чиновниця додала, що на зарплату медикам Рівненщини нині не вистачає понад 83 млн гривень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень