Дубенчан змусили повернути субсидії

Бо у деклараціях вказали неправдиві дані

Троє жителів Дубенського району відшкодували державі понад 30 тис. грн, які незаконно одержали як житлову субсидію.

Під час досудового розслідування підозрювані уклали з прокурором угоду про визнання винуватості.

Адже подали до Управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації завідомо підроблені документи – декларації про доходи і витрати осіб, що звернулися за призначення житлової субсидії, які містили неправдиві відомості про придбане майно.

У них підозрювані умисно не відобразили відомості про купівлю членами сім’ї за відповідний період дороговартісного майна, а саме – автомобілів

 – повідомив керівник Дубенської місцевої прокуратури Василь Мартинюк.

Тож громадянам призначили субсидії, які потім довелося повертати.

Також судом стосовно одного із дубенчан вже винесено обвинувальний вирок із призначенням штрафу. Обвинувальні акти щодо інших 2 осіб перебувають нині на розгляді суду.

Довідково: згідно із вимогами законодавства субсидія не призначається, якщо будь-хто із зареєстрованих у будинку людей, в т.ч. фактично проживаючих у ньому осіб, протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії здійснив купівлю земельної ділянки, квартири, будинку, транспортного засобу, будівельних матеріалів, інших товарів довгострокового вжитку або оплатив послуги (одноразово) з будівництва, ремонту квартири, будинку чи автомобіля на суму, яка на дату купівлі чи оплати перевищує 50 тис. грн.

За матеріалами Рівненської обласної прокуратури.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень