ДТП на Рівненщині: 13-річний підліток за кермом мотоцикла в’їхав у автомобіль

Автопригода трапилася вчора

Близько 20:00 у селі Переброди Дубровицького району у ДТП потрапили двоє малолітніх місцевих жителів. Поліцейські попередньо встановили, що 13-річний хлопець, керуючи мотоциклом, не впорався з керуванням та в’їхав у автомобіль.

Унаслідок зіткнення травми отримав мотоцикліст і 11-річний пасажир двоколісного. У 13-річного підлітка медики діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, закритий перелом ноги, відкритий перелом кісток передпліччя, забій живота та грудної клітки. Нині він перебуває у реанімації.

11-річного пасажира із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, гематомами та саднами госпіталізували у травматологічне відділення.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування і встановлюють усі обставини автопригоди.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень