У Рівному в ДТП травмувався п’яний чоловік (ФОТО)

Нині він перебуває в лікарні

Чоловік учора, третього квітня, близько 21 години, бувши напідпитку, потрапив під колеса авто. Аварія сталася на вулиці Київській. Нині пішохід у лікарні.

Слідчі встановили, що неподалік газозаправної станції 52-річний водій автомобіля «Peugeot 3008» допустив наїзд на пішохода, 41-річного рівнянина, який перетинав дорогу в невстановленому місці. Унаслідок ДТП пішохода, в якого виявили ознаки алкогольного сп’яніння, доставили до лікарні. За попереднім оглядом у нього діагностували перелом ключиці. Нині чоловік проходить додаткове обстеження, — йдеться в повідомленні поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування.

Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

Правоохоронці наголошують громадянам на суворому дотриманні правил дорожнього руху, аби не наражати себе на небезпеку та інших.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень