На Рівненщині у ДТП травмувалося 8 осіб (ФОТО)

Загалом вчора сталося 7 ДТП

За минулу добу п'ять ДТП сталося у Володимирецькому районі і по одній у Рівному та Костополі.

Рівне: На вулиці Богоявленській близько 14:30 44-річний водій автомобіля «Geely» на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на 44-річного рівнянина.

Потерпілого з переломом плеча та забійними ранами голови госпіталізували в травматологічне відділення. 

Водій відповідно до результатів освідування був тверезий, а потерпілий мав ознаки алкогольного сп'яніння. 

Селище Володимирець: 29 квітня близько першої години ночі двоє братів 12-ти та 28-ми років, їдучи на мопеді, зіткнулися з легковим автомобілем, який рухався головною дорогою.

Внаслідок зіткнення неповнолітнього, який за попередньою інформацією перебував за кермом, у вкрай важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. Він перебуває в комі, за його життя борються медики.

Його брат отримав перелом гомілки та перебуває в травматології. 

Село Нетреба, Володимирецького р-ну: близько шостої години ранку 27-річний водій мотоцикла не врахував погодні умови та дорожню обстановку, не впорався з керуванням і в'їхав в бетону огорожу.

Травми отримала 19-річна пасажирка двоколісного транспортного засобу. Медики діагностували у дівчини важку черепно-мозкову травму, перелом щелепи та численні забої. Вона перебуває у реанімації. 

Село Озерці, Володимирецького р-ну: близько 13 години 29 квітня водій мотоцикла «Kinlon», 21-річний місцевий житель, на вулиці Центральній не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та в'їхав у придорожнє дерево.

Хлопця із політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення місцевої лікарні. 

Село Городець Володимирецького р-ну: На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», близько 13 години 65-річний водій автомобіля «Лада Калина» не впорався із керуванням і з'їхав у кювет.

Внаслідок ДТП забої живота та грудної клітки отримала пасажирка авто, 59-річна дружина водія. 

Село Полиці Володимирецького р-ну: близько 15 години на автодорозі «Київ-Чоп» зіткнулися два автомобілі «Audi 80» та «Volkswagen т4».  

Внаслідок ДТП травмувалася 25-річна місцева жителька. Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Костопіль: дорожньо-транспортна подія сталася сьогодні, 30 квітня, близько 4 години ранку на вулиці Степанській. За попередньою інформацією, 17-річний житель Костополя рухаючись на автомобілі «Skoda Fabia», не помітив велосипедиста, який їхав у попутному напрямку та наїхав на нього. 

Після цього неповнолітній намагався втекти з місця події, однак за кілька метрів його помітив екіпаж поліцейських, який патрулював місто. Водій відмовився проходити процедуру освідування, однак мав усі ознаки алкогольного сп'яніння. 

Потерпілого 29-річного велосипедиста госпіталізували в травматологічне відділення лікарні, де медики діагностували у нього рвані рани голови, забої тіла та струс головного мозку.

За усіма фактами у поліції проводять досудові розслідування. 

Поліцейські закликають водіїв бути максимально уважними за кермом, враховувати дорожні умови та не порушувати правила дорожнього руху. 

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень