Біля Рівного очевидці зафільмували ДТП. Є потерпілі (ВІДЕО)

Аварія сталася близько 17 години

На 329 кілометрі автодороги Київ-Чоп поблизу населеного пункту Корнин Рівненського району за участю автомобілів Audi та Chrysler сталася ДТП.

В Audi отримали травми водій та пасажири. 

[media=143029][media=143027]

На місце події негайно прибули два чергових відділення рятувальників з обласного центру та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Вогнеборці провели змиття пального з проїжджої частини дороги, від’єднали клеми акумуляторів та перекрили газову установку на Audi.

Увесь час на місці ДТП співробітники поліції регулювали рух. Ще до приїзду рятувальників пересічні громадяни дістали жінку та чоловіка з Audi та передали медикам.

[media=143026][media=143023]

Наразі обставини ДТП встановлюють правоохоронці. До надання допомоги було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 10 рятувальників.

Відео опублікували на сторінці Типове Рівне у Фейсбук.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень