27-річна дружина відомого футболіста розбилася на смерть на трасі під Одесою (ФОТО/ВІДЕО)

Її Mercedes кілька разів ударився об інші авто і зупинився лише після зіткнення із відбійником

Дружина відомого українського футболіста Олега ДанченкаВікторія – розбилася у страшній ДТП на під'їзді до Одеси. Аварія сталася вчора – того дня, коли захисник перейшов у ФК «Зоря».

Аварія сталася на трасі Київ-Одеса учора, 14 січня.

Автомобіль Mercedes, за кермом якого, як пізніше з’ясувалося, перебувала 27-річна Вікторія Данченко, спершу врізався в KIA, тоді вдарив евакуатор, який через зіткнення відлетів у фуру.

 

Після цього іномарку відкинуло у відбійник — водійка загинула на місці події, її тіло рятувальникам довелося діставали з автомобіля за допомогою спецінструментів.

Між тим, раніше Вікторія неодноразово викладала у своєму Instagram чимало відео, як вона «літає» дорогами міста, порушуючи ПДР.

У шлюбі з футболістом вона була із липня 2020 року.

Олег Данченко є вихованцем запорізького «Металурга». Виступав за хмельницьке «Динамо», «Чорноморець», донецький «Шахтар», у 2014-2016 рр. захищав кольори молодіжної збірної України (29 матчів, 4 м'ячі), а в період з 2017 по 2021 грав у Росії («Анжі», «Єнісей», «Рубін», «Уфа»). Торік  перейшов до грецького АЕК, за який провів лише 7 матчів, і тепер виступатиме за «Зорю».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень