Дружина Тополі каже, що дуже ревнувала його поки жила з трьома дітьми в США (ВІДЕО)

Боялася, що знайдеться та, яка включить йому «опалення»

Українська співачка Alyosha ревнувала свого чоловіка, фронтмена українського гурту «Антитіла» Тараса Тополю, коли після повномасштабного вторгнення РФ в Україну поїхала у США із трьома дітьми, а він залишився в Україні.

Про це артистка зізналася під час спільного інтерв'ю із чоловіком 23 вересня на СТБ.

«Я намагалася зрозуміти, як людина, яка мала поруч трьох дітей і дружину, а тут така відокремленість від того, що було, і бажання теплоти... Я розуміла, що, можливо, у якийсь момент знайдеться хтось, хто зможе це «опалення» включити. У мене були якісь переживання із цього приводу», – зізналася Alyosha.

У відповідь Тополя заявив, що чоловік за бажанням може зраджувати навіть тоді, коли дружина поруч із ним.

«Усе ж просто: якщо чоловік хоче, він знайде «опалення» і при жінці, і не при жінці. Я колись прийняв чоловіче рішення, що це – моя кохана і супутниця на моє життя. Я дав слово. У нас троє дітей. І ти прекрасно знаєш, що якщо... Я тобі одразу скажу», – заперечив чоловік співачки.

ДОВІДКОВО:

  • Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Alyosha із трьома дітьми – Романом (2013), Марком (2015) і Марією (2020) – переїхала до США. Її чоловік 15 лютого 2022 року разом із музикантами вступив у тероборону.
  • На фронті вони служили парамедиками, надаючи першу допомогу пораненим. У серпні музиканти покинули зону бойових дій і повернулися до Києва.
  • На початку вересня 2023 року дружина Тополі з дітьми повернулася в Україну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень