Дружина нового головнокомандувача ЗСУ Сирського: Хто вона

Де працювала та що має

Дружиною нового головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського є 51-річна Тамара Харченко.  

Відомо, що тривалий час жінка жила у Конотопі, що на Сумщині. Навчалася у Харківському електротехнічному технікумі, а згодом в Харківському національному університеті радіоелектроніки.

Згідно з декларацією, поданою у березні 2021 року, дружина Олександра Сирського працювала у Державній митній службі України на посаді головного державного інспектора (категорії В).

З 2013 року Тамара Харченко має дачний будинок площею 152,9 кв. м у селі Шамраївка Сквирського району на Київщині та кілька земельних ділянок у тому ж населеному пункті.

З 2019 року у дружини Олександра Сирського є 25% прав на квартиру в Києві загальною площею 105,6 кв. м. Співвласниками помешкання є її чоловік, батько та син Олександр.

Джерело: Biography.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень