Дружба з керівництвом – Близнюкам, економія – Козерогам: гороскоп на 23 вересня

А Водолії зможуть розставити крапки над «i»

ОВНИ

Енергії у вас буде багато і вам вдасться виконати чимало роботи. Також ви можете стати душею будь-якої компанії і зарядити своїм оптимізмом усіх.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня можна сміливо приймати важливі рішення та підписувати документи. Це вдалий час, щоб нав’язати своє бачення і на роботі, і вдома.

БЛИЗНЮКИ

Можуть покращитися відносини з керівництвом, якщо ви покажете гідний результат. Тому відкладіть усе і займіться справою, бо зараз вирішується ваше майбутнє.

РАКИ

Сприятливий день для всього, що пов'язано з любов'ю і особистим життям. Уникайте боргових зобов'язань. 

ЛЕВИ

Ті неприємні події, які трапляться цього дня, не матимуть серйозних наслідків. Ситуація вирівняється швидко й без ваших зусиль.

ДІВИ

Займайтеся тим, що може зміцнити ваші позиції на роботі, але залишайте час і для спілкування з друзями. У фінансових питаннях варто проявити обережність та утриматися від великих витрат.

ТЕРЕЗИ

Вас чекають завдання, вирішувати які буде приємно. Надійдуть нові цікаві пропозиції, на них варто звернути увагу. Якщо виникне гостра ситуація, то постарайтеся розібратися з нею без зайвих емоцій.

СКОРПІОНИ

Щоб потім не загладжувати провину перед близькими людьми, постарайтеся свої слова і почуття тримати під контролем. Так вдасться уникнути конфлікту, та й ваша репутація не постраждає.

СТРІЛЬЦІ

Цей день підходить навіть для найскладніших починань. Спірні питання намагайтеся вирішувати мирно, бо конфлікти закінчаться не на вашу користь. 

КОЗЕРОГИ

Зараз можна зайнятися справами, до яких давно не доходили руки. У фінансових питаннях можуть виникнути труднощі, тому доведеться переглянути свої витрати.

ВОДОЛІЇ

Ваш настрій можуть затьмарити несподівані конфлікти з родичами. Вам вдасться у багатьох питаннях розставити крапки над «i», але за умови, що всі, навіть конфліктні ситуації ви будете залагоджувати без роздратування і крику. 

РИБИ

Зараз час порадувати себе. Любителям поспілкуватися не варто себе обмежувати. А якщо хочете просто розслабитися і відпочити, то не змушуйте себе робити щось через силу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень