Драматичний серіал знімають на Рівненщині. З’явилися перші кадри (ТИЗЕР)

Стрічка називається «Фермери»

У серіалі розповідають захоплюючу та драматичну історію простої української сім’ї, яка наважилася відкрити сімейну молочну ферму.

Щоб заробити грошей, головні герої їдуть на заробітки за кордон. У цей час їхня сім’я мало не руйнується.

- Ми мріємо про відродження українського села, його традицій, добробуту та сімейних цінностей, - йдеться в описі тизеру.

У ролях – актори рівненського драмтеатру: Ніна Ніколаєва, її син Діма Ніколаєв, Станіслав Лозовський, Олег Пшин, Сергій Корнейко, Катерина Лапіна, Оксана Островська.

Зйомки проходили на сімейній фермій «Шедевр» у селі Довгалівка Радивилівського району, у рівненському аеропорті, у готельно-розважальному комплексі «Софія», у селах Буща та Мости Здолбунівського району.

Тизер створено за підтримки Українського культурного фонду.

 

Автор проєкту: «Телерадіокомпанія «Ритм».

Автори проєкту, творча та знімальна групи вдячні всім, хто сприяв його втіленню, а також власникам сімейних молочних ферм, історії яких закладено в основу сюжету серіалу «Фермери»: Олександру й Оксані Рябіям, Петру та Марії Правдюкам, Василю й Наталії Никончукам, Андрію і Євгенії Остап'юкам, Роману Лагнюку, Михайлові та Тетяні Юрчукам, Олександру й Світлані Самоплясам.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень