Автоматичні штрафи за перевищення швидкості почнуть виписувати з 1 травня (УВАГА)

Можуть і забирати права

Автофіксація.

У Міністерстві внутрішніх справ України попереджають всіх водіїв про нову систему штрафів, які будуть виписані водіям, які порушують правила дорожнього руху на дорогах країни.

В основному за перевищення швидкості.

Нові штрафи запрацюють уже з першого дня травня.

Про це пише телеграм-канал «Автомобіліст».

З 1 травня поточного року стартує автоматична фіксація порушень швидкісного режиму на українських дорогах. Автолюбителям варто знати, за що і на яку суму їх можуть покарати за чергове порушення та ігнорування загальноприйнятих правил, яке може створити аварійну ситуацію для інших учасників дорожнього руху.
 

Згідно із законодавством водії можуть бути оштрафовані за перевищення швидкості на дорогах більш ніж на 20 кілометрів на годину на 255 гривень, перевищення швидкісного режиму на 50 кілометрів на годину і більше призведе до накладення штрафу в 510 гривень.
 

У разі, якщо водій перевищив швидкість, що стало причиною аварії або створило аварійну ситуацію на дорозі, його чекає штраф у розмірі 680 гривень, а також не виключено позбавлення водійських прав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень