Власника балкону над «Бахусом» піймали на брехні. Змусять збудувати «акваріум»?

Про чорний ящик у центрі Рівного

Дозвіл на реконструкцію балкону над «Бахусом» скасували. Йдеться про чорну конструкцію на будівлі по вул. Соборна,19 у центрі Рівного.

Інспектори ДАБК не були там з перевіркою, адже власник приміщення на місці не з’являвся. Втім скасувати дозвіл управління архітектурно-будівельного контролю змогло після звернення директора фірми «Техноком».

Нагадаємо, саме цю фірму власник балкону зазначив, як підрядника, але це неправдива інформація, каже виконувач обов’язків начальника міського ДАБК Микола Дядюсь:

 

- Проектувальник написав листа, що немає ніякого відношення до того проекту. Ніякої проектної документації він не розробляв. Це засвідчило недостовірні відомості у повідомленні про початок виконання будівельних робіт. Це і стало підставою для скасування права на виконання будівельних робіт. Наразі замовник повинен розробити нормальну проектну документацію відповідно до тих містобудівних умов та обмежень. Набути права на виконання будівельних робіт, тобто відповідно до чинного законодавства, і провести реконструкцію того свого об’єкта так, як передбачено містобудівними умовами.
 

Перевірка забудови розпочалася 12 грудня. Новим власником приміщення є підприємець Сергій Бойчук. Останній на дзвінки журналістів не відповідає.

Ще у листопаді він презентував проект реконструкції приміщення під кафе на містобудівній раді і на ескізі цей балкон був заскленим. Тож за нього тоді і проголосували. Але в результаті виросла незрозуміла конструкція.

Проект і автор проекту - Віталій Міщук

За словами Миколи Дядюся, власник повинен виправити все у найстисліші терміни, інакше справою займатимуться правоохоронці.

Пропонуємо згадати, як презентували балкон на містобудівній раді:

Скандальне кафе над «Бахусом» – як проходила презентація проекту (ФОТО/ВІДЕО)

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень