Інспектори чатують власника весь день: хто і що будує навпроти школи № 4 у Рівному (ФОТО)

З’ясовують інспектори ДАБК

Цими вихідними незаконну добудову до будинку на Жуковського, 37, у Рівному помітив депутат Рівненської міської ради, очільник комісії з питань міського господарства Назарій Поліщук.

Депутат обурився, що власник добудови забрав майже 10 квадратних метрів тротуару. У коментарі журналісту «Радіо Трек» Назарій Поліщук повідомив таке:

Я звернувся до інспекторів ДАБК із проханням перевірити цю добудову. Але з’ясувалось, що там вже працюють фахівці архітектурно-будівельного контролю.

Про ситуацію знають інспектори ДАБК. Ім’я власника квартири встановили, втім у понеділок на «об’єкті» нікого не було, каже заступник начальника міського управління ДАБК Микола Дядюсь:

Самочинне будівництво там. Ми розпочали перевірку, нині там нікого немає. Ми з’ясували ім’я власника квартири. Дозвільних документів на будівництво ніхто не давав. Ми цілий день чергуємо тут, аби когось застати. Поки нікого на місці не застали.

Микола Дядюсь пообіцяв знайти замовників будівництва, на яких, очевидно, чекає штраф.

ДАБК звертатиметься з цього приводу до правоохоронців.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень