Довгобуду дитячого садочка на «Північному» дадуть сильне ім’я

Батьки показали візуальний проект відбудови садочка

Напередодні у мережі ініціативна група батьків з мікрорайону «Північний» показала, яким хочуть бачити садочок. Нагадаємо, мова іде про довгобуд, який таки повернули у власність міста – і підтвердили намір добудувати його саме як дитячий садочок.

Олена Бобровська у Фейсбуці розповіла, що опитали близько півтисячі мешканців мікрорайону і розробили проект побудови дитячого садочка із врахуванням усіх побажань батьків.

Зокрема садочку дадуть «сильне і’мя» - «Берегиня». Батьки висловили намір зробити садочок лікувально-санаторного типу, з соляною кімнатою, бассейном, масажними кабінетами і зимовим садом.

Олена  пише:

Більшість батьків виявила бажання, щоб майбутній садочок був обовязково лікувально- санаторного типу, адже такі садочки є в нашому місті, де є звичайні та санаторні групи, де крім догляду та виховання, дітки отримують лікування та профілактику захворювань! Тому зібравши всі побажання та врахувавши потреби мешканців, ми зробили візуалізацію об'єкту - пропозиції від батьків облаштувати на території садочку лікувально оздоровчий цент з кваліфікованим медичним персоналом, з облаштованою соляною кімнатою, фізіотерапевтичним кабінетом, масажним кабінетом, якісним спортивним залом, басейном (який вже спроектований) та зимовим садом!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень