Довго тримають форму й омолоджують на роки: 3 топові осінні стрижки (ФОТО)

За ними легко доглядати

Цьогоріч, восени, на піку популярності будуть багатошарові стрижки. Якщо ви хочете змінити свій стиль та візуально виглядати молодшою, тоді стрижка – це найлегший і найшвидший спосіб зробити це.

Такі стрижки гарно відростають і маскують вікові змошки.

Подовжена біксі

Біксі поєднує в собі ознаки класичного боба та піксі. Вона стане ідеальним варіантом для жінок, які хочуть оновити свій стиль. Подовжена версія зачіски надає локонам об’єму, а загальному аутфіту – динаміки та легкості водночас.

Стрижка характеризується косим чубчиком, який коригує овал обличчя. Подовжена біксі не потребує укладання і довго тримає форму.

Текстурований боб

Цю багатошарову стрижку з градуйованими пасмами називають – «класичною». Зачіску люблять в усьому світі за її універсальність, оскільки вона пасує майде всім жінкам.

Текстурований боб має омолоджувальний ефект, він надає волоссю об’єму, а загальному образу – легкості. Така стрижка рекомендується власницям тонкого не об'ємного волосся, вона робить його візуально густішим і здоровішим.

Філіровані кінчики

Зачіска із «рваними» кінчиками надає загальному образу легкості та деякої недбалості, тому й має омолоджувальний ефект. Завдяки філірованим пасмам волосся набуває правильної форми, тому підходить для власниць неслухняних локонів.

Такі стрижки пасуватимуть до будь-якої форми обличчя. Однак якщо локони слабкі, то краще робити короткі варіанти зачісок.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень