Дощі, грози, град, сонце: Прогноз погоди на тиждень

Якою буде погода з понеділка

Впродовж наступного тижня в Україні буде комфортна погода з періодичними невеликими дощами та грозами.

Завтра, 6 червня, невеликі короткочасні дощі пройдуть в Одеській, Миколаївській областях та в Криму. На решті території України буде сухо.

Вночі очікується +9…+14 градусів, вдень повітря прогріється до +20…+25.

7 червня погоду в Україні визначатиме малорухомий антициклон із центром над Білоруссю. Опадів не очікується, лише на Одещині та в Криму пройдуть локальні дощі з грозами.

Мінімальна температура вночі становитиме +10…+15 градусів, у південній частині ніч буде теплішою +16…+21 градусів, а вдень стовпчики термометрів досягнуть +23…+28 градусів.

У середу, 8 червня, центр антициклону переміститься на Слобожанщину та продовжить визначати погоду на більшій частині України. Опадів не передбачається, лише у Карпатському регіоні вдень пройдуть дощі з грозами.

Вночі повітря охолоне до +11...+16 градусів, у південних областях — до +20 градусів, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +23...+28 градусів.

9 червня опадів не передбачається, лише на Одещині, а також на крайньому заході пройдуть дощі з грозами, переважно вдень.

Температура повітря вночі становитиме +13…+18 градусів, вдень буде +24...+29 градуси, а у південних областях місцями до +31.

10 червня у південних та західних областях пройдуть короткочасні грозові дощі. Місцями зливи будуть супроводжуватися шквалистим посиленням вітру та градом.

Температура повітря вночі коливатиметься в межах +13...+18 градусів, вдень +25...+30 градусів.

На вихідні погодні умови визначатимуться впливом місцевої повітряної маси. У західних, центральних та місцями східних областях пройдуть локальні дощі з грозами.

Джерело: meteoprog.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень