Грози, рясні зливи, великий град та спека: Синоптик дав невтішний прогноз на червень

Чого очікувати від погоди до кінця місяця

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Червень цього року буде спекотним, але з періодичними грозовими зливами, градом, шквалами та навіть смерчами. Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

У західних областях середня температура становитиме +18,8…+20,5 градуса, у північних регіонах близько +20 градусів, у центрі України +20,6…+21,5 градуса, на півдні та сході України +21,0…+22,6, – розказав синоптик.

Кількість опадів розподілиться по містах та областях України нерівномірно. Найбільше опадів очікується у  західних областях.

За приблизними розрахунками, за червень має випасти 80 – 100% від норми. Так, у західних областях сумарні значення опадів досягнуть 68-108 мм, у північних, центральних та східних областях 61-73 мм, на півдні країни 49-60 мм, – розповів синоптик.

Разом з дощами у країну періодично заходитимуть сильні грози, шквали, рясні зливи, великий град і в окремих випадках навіть смерчі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень