Дорогу туди забудуть: що покласти в льох від мишей

Є кілька дієвих методів

Є способи, які дійсно допоможуть захистити льох від гризунів. Адже миші можуть завдати значної шкоди овочам, що зберігаються, та іншим продуктам, тому важливо знати, як запобігти появі гризунів у вашому домі.

Як не допустити проникнення мишей у льох

  • Обшийте двері металевими листами з двох боків, щоб гризуни не могли прогризти шлях усередину.
  • Встановіть сітки на вентиляційні отвори, щоб вони були досить малими, і миші не могли проникнути через них.
  • Заклейте вікна та будь-які щілини, через які можуть потрапити гризуни.
  • Найпростіший і найпоширеніший метод - встановлення пружинних пасток. Їх розміщують уздовж стін, біля дверей або в місцях, де помічені сліди мишей. Для приманки можна використовувати шматочок сала або хліб, змочений у рослинній олії.
  • Клітки-пастки. Це більш гуманна альтернатива. Металеві клітки з дверцятами, що відсуваються, зачиняються, коли миша потрапляє всередину. Пастку регулярно перевіряють і замінюють за необхідності.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень