«Дорікаю за кожну копійку»: Полякова розповіла про розорення свого чоловіка (ВІДЕО)

Співачка швидко стала головною в родині

Українська співачка Оля Полякова розповіла про те, як одного разу її чоловік Вадим Буряковський втратив всі гроші й залишився на межі розорення. Артистка зізнається, що навіть у важкий момент вона не подумала про розлучення, але відносини в їхній родині все одно змінилися.

Про це співачка розповіла в новому випуску проєкту «Дорослі дівчатка» з Машею Єфросиніною.

За словами Полякової, вона виходила заміж за багатого чоловіка. Їй подобалося, що чоловік може витрачати на неї багато грошей. Співачка згадує, що тоді вона отримувала все, що хотіла:

- Від «бантиків» у вигляді брендового одягу і сумочок до квартири. Буквально купалася в діамантах і дорогих подарунках.

Чоловік Полякової був фінансистом, він проводив серйозні фінансові операції для великих компаній. Але гроші закінчилися, бізнес Буряковського вже не приносив прибутку. І тоді в родині співачки почалися важкі часи.

Полякова зізналась:

- Звикла, що у мене є прислуга і живу «на широку ногу». Знімала кліпи за гроші чоловіка і записувала пісні, але такої слави, як зараз, у мене тоді не було.

За словами артистки, вона перетворила чоловіка з мільйонера в «хорошу людину» без грошей. У той момент вона вирішила розкручувати свою кар'єру. Співачці довелося позичати гроші, але борги вона зуміла повернути.

Кар'єра Полякової стрімко злетіла. А ось чоловік не зумів швидко відновити бізнес. Співачка забезпечувала сім'ю і нерідко дорікала чоловікові в тому, що вона заробляє більше за нього.

- Я дорікаю кожною копійкою, - зізналася Полякова.

Співачка швидко стала головною в родині, а коли її чоловік знову почав заробляти, його вже ніхто не слухав. Чоловік намагався повернути «кермо влади», але Полякова, як і її дочки, звикли до того, що головною є саме вона.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень