Допоможе чат-бот, якщо рівняни не встигнуть у сервісний центр

Графік роботи сервісних центрів МВС на свята – змінився

Якщо ж ви запланували відвідати регіональний сервісний центр МВС Рівненщини у передсвяткові дні, то зважте, що графік роботи також змінений.

24 грудня, у переддень Різдва західного обряду, регіональний сервісний центр МВС працюватиме до 15:45, а 25, 26 та 27 грудня – вихідні.

28, 29, 30  грудня держустанова працюватиме у звичному режимі.

31 грудня сервісний центр МВС працюватиме до 15:45.

А 1, 2 та 3  січня – вихідні.  4, 5  січня регіональний сервісний центр МВС Рівненщини працюватиме з 9 ранку до 18 вечора, а 6 січня – до 17:00 7, 8, 9,  січня  - вихідні, а вже з 10 січня - робота   у звичному режимі.

 - Якщо ж у вас виникли нагальні питання, ви можете звернутися за допомогою до нашого чат-бота, який консультує громадян на сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС.

 

Чат-бот надасть консультацію як  зареєструвати авто;  отримати довідку про несудимість;  замінити або отримати посвідчення водія;  змінити інформацію у свідоцтві про реєстрацію; зареєструватися в електронному кабінеті водія; які документи потрібно для виїзду за кордон на авто;   дізнатися про роботу мобільних сервісних центрів МВС.

 

Чат-бот  чекає на вас за посиланням: com/hsc.gov.ua, - повідомила речниця сервісного центру МВС Ярослава Княжинська.

Нагадуємо, що сервісні центри МВС надають послуги за попереднім особистим записом: через функціонал на сайті «Запис в електронну чергу» або у терміналі в приміщенні територіальних сервісних центрів МВС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень