Через е-кабінет водія можна замовити страховий поліс на авто

Водіям стане зручніше

До переліку функцій в Електронному кабінеті водія додали ще один корисний сервіс.

Тепер водії без проблем зможуть укласти договір страхування транспортного засобу відразу в електронному кабінеті. Для цього вже не потрібно їхати в офіс чи чекати доставлення.

За 2 тижні до закінчення терміну дії страхового поліса зміниться колір його позначки й ви зможете завчасно оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну, повідомляє пресслуба сервісного центру МВС Рівненщини.

Крім того, громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси зі знижкою. Для цього потрібно вказати документ, який підтверджує пільгу.

До слова, в Електронному кабінеті водія також можна обміняти або відновити посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР. А також за необхідності перевірити водійські документи, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень