Допомогою рівненських комунальників можна буде скористатися через смартфон (ФОТО)

Розроблятимуть додаток

Напередодні у Рівному пройшов масштабний захід для програмістів під назвою «Хакатон». Дві доби понад півсотні людей в п’яти группах працювали над створенням мобільних додатків.

Серед ідей були: створення інтерактивної карти місць правопорушень, призначеної для покращення роботи патрульних, додаток для відслідковування маршруток із можливістю ставити окремим автобусам оцінку тощо.

В неділю ввечері конкурсанти представляли прототипи розроблених програм журі та публіці.Найкращого обирали шляхом голосування.

В результаті переміг додаток «еProblema» призначений для того, аби фотографувати та позначати на карті проблемні місця, де потрібна допомога комунальників: ями на дорогах, повалені дерева, забита каналізація тощо.

Про результати конкурсу написав член команди, чиє «творіння» зайняло перше місце, Михайло Забарін у себе на сторінці в ФБ:

Милість! Наша команда зайняла 1-ше місце=). Закінчився "ХакатонРівне". 2,5 дні і 2 ночі учасники "пиляли" прототипи корисних для Рівного сервісів. 

Додаток-переможець продовжать розробляти до його кінцевого вигляду. Організатори "Хакатону" кажуть, що в користування його запустять до кінця року. 

Деальніше про "Хакатон" можна прочитати за посиланням нижче:

У Рівному день і ніч трудилися десятки програмістів. Над чим?

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень