Допомогли, а потім пограбували: у Рівному двоє чоловіків зірвали золотий хрестик з бабусі (ФОТО)

Жінка поверталася додому, їй стало погано і вона впала

Вчора, близько 1-ї години ночі, патрулюючи на вулиці Соборній, інспектори побачили двох осіб, які швидко бігли в зустрічному напрямку, а за декілька метрів виявили жінку, яка лежала на зупинці.

Патрульні підбігли до жінки, аби запитати, чи потрібна їй допомога. Остання повідомила, що коли поверталася додому, їй стало погано і вона впала.

До неї підійшло двоє чоловіків, які запропонували допомогу, а коли 65-річна жінка підвелась, вони зірвали з неї золотий ланцюжок та втекли.

Правоохоронці обстежили прилеглі території і на вулиці Базарній виявили двох чоловіків, які почали втікати, коли побачили інспекторів.

Охоронці порядку затримали двох 37-річних чоловіків. Під час поверхневої перевірки в одного з них поліцейські виявили золотий ланцюжок.

Один з учасників події підтвердив, що його товариш зірвав у жінки ланцюжок.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Джерело: Патрульна Поліція

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень