Донька Фреймут показала романтичне фото з коханим (ФОТО)

Хлопця Злати звуть Оскар. Вони познайомилися в Америці

16-річна дочка Ольги Фреймут нерідко публікує у своєму Instagram-блозі провокаційні фото у відвертих нарядах з зухвалим декольте або в непристойному міні. Цього разу юна Злата Мітчелл обмежилася милим селфі зі своїм коханим Оскаром. 

На знімку пара позує обнявшись. 

Зазначимо, відома телеведуча Ольга Фреймут, яка прославилася завдяки телевізійним проєктам «Ревізор» і «Інспектор Фреймут», виховує трьох дітей. У 2006 році вона народила дочку Злату. Тато Злати - британець Ніл Мітчелл. У 2016 році Ольга подарувала сина Валерія своєму нинішньому чоловікові Володимиру Локотко. Ще через рік у пари народилася дочка Євдокія. 

Фреймут завжди хвалилася тим, що її старша дочка - дуже самостійна і розвинена не по роках. Так, попри такий юний вік, у неї вже є власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень