Доля балує їх все життя: 3 найщасливіших жіночих імені

Перелік

Софія 

Жінки з таким ім'ям дуже мудрі та розумні. Це ім'я додає сили та енергії своїй власниці. Дівчата з таким ім'ям дуже себе цінують, але принципові по життю. Софії будуть купатися в щасті все життя, якщо будуть прислухатися до себе, а не слухати сторонніх.

Наталія 

Сміливі і рішучі Наталії завжди йдуть вперед та ніколи не звертають уваги на перешкоди. Вони користуються популярністю серед чоловічої статі та мають багато шанувальників. Наталії люблять відкритість та чесність. Наталям часто щастить, що дозволяє мати гарний прибуток.

Ольга

Мудра і «свята» Ольга володіє неймовірними якостями доброти та щедрості. Ольги дуже мудрі дівчата з сильною життєвою позицією. Ольги самі будують свою долю та не дають нікому її зіпсувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень