Карантин і виготовлення закордонних паспортів: яка ситуація на Рівненщині

Мешканці області дослухалися до порад і без нагальної потреби не звертатися під час карантину до міграційної служби

Кількість охочих оформити біометричні документи на  Рівненщині зросла.

Зокрема, у травні Міграційна служба області оформила понад тисячу ID-карток та 632 паспорти громадянина України для виїзду за кордон. Це втричі більше, аніж було у квітні, каже речниця Державної міграційної служби Рівненської області Валентина Іванюк:

У травні на Рівненщині втричі більше, аніж за попередній місяць, зросла кількість звернень громадян до підрозділів Міграційної служби за виготовленням документів.

Через карантин термін виготовлення усіх біометричних документів не змінився.

Вона зауважила, оскільки на Рівненщині не послабили карантинних умов, то клієнтів обслуговують в обмеженому режимі за такими напрямками:

- оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID - картки) замість втраченого або викраденого (у тому числі оформлення ID – картки замість втраченого або викраденого паспорта громадянина України у формі книжечки);

- оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID - картки) у разі невідкладної необхідності для отримання публічних. адміністративних та фінансових послуг;

- вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку;

- оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов’язаною з нагальною потребою в лікуванні від’їжджаючого, від’їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном;

- посвідок на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг.

- отримання виготовлених документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сформованих довідок, витягів тощо – у звичайному порядку, згідно з режимом роботи підрозділу УДМС або за попередньою домовленістю за телефоном: (0362)679545.

З режимом обслуговування територіальними підрозділами УДМС України в Рівненській області можна ознайомитися на офіційній сторінці facebook та на сайті Державної міграційної служби за посиланням:

https://dmsu.gov.ua/news/region/7084.html                          

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4           

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень