Доктор Комаровський переніс клінічну смерть прямо на роботі (ВІДЕО)

«Я такий шлях пройшов, не дай вам Бог всім» (с)

Як стало відомо, український лікар Євген Комаровський переніс клінічну смерть прямо на роботі. Його ледь не вбило струмом. Про це доктор Комаровський розповів у програмі «Зірковий шлях».

Лікар, який часто дає українцям поради та в доступній формі пояснює важливу інформацію про здоров’я, сміливо заявив, що його зовсім не лякає критика від хейтерів і недоброзичливців.

Таку позицію Комаровський пояснив історією про клінічну смерть і складнощі в житті. За словами лікаря, йому довелося пережити занадто багато непростих ситуацій, тому слова хейтерів для нього нічого не значать.

Я такий шлях пройшов, не дай вам бог всім. Я кілька разів був на межі життя і смерті, переніс клінічну смерть. Ми з дружиною, напевно, 15 років життя не могли взяти відпустку разом. Тому що я їхав один місяць з дітьми відпочивав, вона – другий, – розповів Комаровський.

Виявилося, доктор міг загинути прямо під час роботи. Комаровський переніс клінічну смерть через удар струмом.

Мене вбило електричною лампою кварцовою у відділенні реанімації. Її замкнуло. Її треба було посунути, а я її взяв. І, коли я падав, вбило, вона на мене впала, і вирвалася з розетки. Ну і плюс гуркіт. І це відділення реанімації. Тобто тут же набігла купа реаніматологів, відкачали мене, я прийшов до тями, – розповів Комаровський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень