Додайте це в холодну воду – і квашена капуста буде соковитою і хрумкою: Рецепт, яким користувалися наші бабусі

Перевірений спосіб приготування квашеної капусти

Квашена капуста готується просто і швидко. А, якщо додати у маринад правильну кількість солі і цукру, вона вийде соковитою і хрумкою.

Інгредієнти:

  • Продукти на банку об'ємом 3 л:
  • 2–2,5 кг – капусти;
  • 3 шт – лаврові листи;
  • 7 – горошин чорного перцю;
  • 1 – морквина.

Маринад:

  • 1 л – кип'яченої охолодженої води;
  • 1 ст. л. – солі;
  • 1 ст. л. – цукру.

Капусту подрібніть. Моркву натріть на тертці.

В 1 л води додайте сіль та цукор.

Перемішайте капусту з морквою.

У банку додайте перець горошком і заповніть її капустою. Утрамбуйте. Залийте маринадом, не доливаючи до верху.

Банку поставте у глибоку миску й залиште на три дні.

Під час ферментації щодня проколюйте капусту ножем або виделкою до самого дна банки, щоб вийшов газ.

Піну з капусти потрібно регулярно й ретельно знімати.

Після того як піна перестане з'являтися, а розсіл у банці стане прозорим, капусту можна їсти.

Джерело: gordonua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень