Дочка Ющенка зробила те, що й Анджеліна Джолі (ВІДЕО)

Віталіна повторила небезпечний трюк

Віталіна Ющенко / Анджеліна Джолі

Віталіна Ющенко, дочка третього президента України, підтримала ініціативу з порятунку бджіл на планеті. Для цього вона зняла ролик, в якому відтворила знамените відео Анджеліни Джолі.

Свій проєкт Віталіна назвала «БджоЛі». Перед тим, як зняти відео, вона звернулася за порадою до батька – Віктора Андрійовича. Він підтримав таку ініціативу. Ось що каже сама Віталіна Ющенко:

Я виросла у сім‘ї, де шанують природу та українські традиції. Напевно, кожна людина в Україні знає, як мій батько плекає і цінує бджіл. Дуже рада, що він підтримав моє прагнення, тому що ситуація дійсно критична. Ви спитаєте, чи було мені страшно? Ні, бо я змалечку оповита любов‘ю цих комашок і зараз вони потребують наших об'єднаних зусиль і допомоги.

На думку Віталіни, цей ролик привертає увагу до катастрофічної ситуації, що склалася, коли поля обробляють шкідливими хімікатами, завдаючи непоправної шкоди для всієї популяції бджіл.

Зйомки відбувались в Інституті бджільництва ім. П. І. Прокоповича у Києві й тривали приблизно 40 хвилин. На цьому гуманітарна ініціатива Віталіни Ющенко не закінчується. Її команда планує співпрацю з ЮНЕСКО та Анджеліною Джолі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень