Анджеліна Джолі не милася три дні. І все заради...

Все заради страшного й гіпнотичного відео для журналу National Geographic

Нещодавно стало відомо, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі найближчі п'ять років присвятить бджолам. Вона стала амбасадором проєкту ЮНЕСКО і Guerlain «Від жінок до бджіл», в рамках якого побудують 2500 вуликів. Бджолярами працюватимуть жінки.

До Всесвітнього дня бджіл (20 травня) Джолі знялася в захоплюючому соціальному ролику. Її перетворили на «живий вулик», дозволивши сотням бджіл літати навколо неї і повзати по тілу і обличчю.

Актрисі довелося 18 хвилин стояти серед комах, поки тривали зйомки. Ось що вона каже про цей досвід:

Три дні до цього я носила макіяж і зачіску, але «вмивалася» тільки спеціальними феромонами, щоб бджоли не відчули в мені загрозу.

Крім того, Джолі довелося зовсім не митися три дні, а ніздрі і вуха під час зйомки заткнути тампонами. Актриса додала, що кілька бджіл забралися їй під спідницю і сильно лоскотали, а одна з них була дуже близько від «найгіршого місця, куди можна вжалити».

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень