«Добре вмів пояснювати складні речі на життєвих прикладах»: У Рівному помер доцент НУВГП

Вічна пам'ять!

Через проблеми зі здоров’ям пішов з життя доцент кафедри автомобільних доріг, основ та фундаментів НУВГП Юрій Крусь.

Прощання відбудеться сьогодні о 10:30 біля гуртожитку №7 НУВГП на вулиці Студентській, 6.

Усі, хто знали Юрія Круся, згадують про нього світлими словами. Так, одна зі студенток написала:

Світла пам'ять. Юрій Олексійович дуже добре вмів пояснювати складні речі на життєвих прикладах, що добре запам'ятовувались, а посібником з розрахунку фундаментів користувалась і після університету. Дуже шкода.

Серед основних напрямків наукової діяльності: вивчення опору деформуванню й руйнуванню бетонних та залізобетонних конструкцій в умовах повторних мало циклових навантажень, розробка ефективних огороджувальних конструкцій будівель та споруд.

Він є автором понад 80 наукових праць, монографії «Бетонні та залізобетонні елементи в умовах мало циклових навантажень», підручника «Механіка ґрунтів, основи та фундаменти» (із грифом Міністерства освіти та науки України), навчального посібника «Основи та фундаменти: Курсове і дипломне проектування», рекомендацій «Розрахунок згинальних залізобетонних елементів при дії мало циклових навантажень».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень