До Рівненської ОДА приїхали поляки і говорили про Клевань

На Рівненщину завітала польська делегація

Цими днями Клеванська об’єднана територіальна громада в рамках виконання

Договору про міжрегіональне співробітництво між Рівненською областю та Вармінсько-Мазурським воєводством,

приймала на теренах Рівненського району польську делегацію, яка завітала з гміни (села) Видміни.

Заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк на зустрічі з представниками цієї делегації на чолі з Головою Муніципалітету Радославом Крулем сказав таке:

Клеванська ОТГ є доволі молодою громадою, але має амбітні плани, і деякі з них вона вже втілила у життя. Клевань має історичний аспект, який пов’язаний з Польщею – відомий литовсько-руський і польський рід князів Чарторийських, який, починаючи з XVII століття зробив чимало для розвитку цього містечка.

Крім того, перший заступник голови обласної ради наголосив, що Клеванська ОТГ має велику кількість промислових підприємств, що є суттєвим виключенням для нашої області та перевагою для співробітництва.

У свою чергу Радослав Круль поділився враженнями за час перебування на теренах Рівненщини.

Ваша туристична родзинка «Тунель кохання» приваблює багато туристів, особливо з азіатських країн, і ми заздримо цьому. Також, що вражає – це те, з якою ви турботою ставитеся до розвитку дошкільних навчальних закладів, шкіл та їх утримання. Я переконаний, що освіта дітей та їхній розвиток – це та галузь, куди потрібно вкладати якнайбільше. Ми дуже задоволені нашою співпрацею, і впевнений, що за декілька років той потенціал співробітництва, який є на сьогодні, значно зросте.

В ході спілкування сторони обговорили усі можливості співпраці для сприяння розвитку місцевого самоврядування на міжнародній арені.

[media=121476][media=121477]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень