До голосування — два тижні. Громадський бюджет Рівного вийшов на фінішну стадію

Комітет відібрав проєкти

Проєкти на громадський бюджет Рівного відібрали для голосування. Координаційний комітет з депутатів міськради розглянув більше, ніж 90 ініціатив, які подали рівняни на фінансування з бюджету участі. Докладніше про це розповідає секретар міськради Сергій Паладійчук:

Ми  вийшли на фінішну стадію громадського бюджету, тобто  визначили ті проєкти, які потрапляють згідно з процедурою на голосування. Тепер до початку голосування лишається два тижні. Ми виділили 10 мільйонів гривень. 7 мільйонів на великі проєкти – це від 250 тисяч до мільйона, та 3 на малі – до 250 тисяч.

Сергій Паладійчук

Усього проєктів подали на суму 40 мільйонів гривень. З них комітет відхилив 13 ініціатив. Сергій Паладійчук розповідає, що цього року за проєкти громадського бюджету можна голосувати лише з 18 років.

Також кожен рівнянин має право віддати голос за три малих і три великих проєкти. Серед тих ініціатив, які пройшли, традиційно багато спортивних майданчиків та інших, спрямованих на розвиток освіти.

Також багато пропозицій для розвитку комунального господарства та культури. Голосування починається 16 вересня та триватиме до першого жовтня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень