До Рівного курсуватиме автобус з особливими пасажирами

Раз на місяць

Фото жанрове. До речі, так працюють Агенти крові. Джерело - ukrainer.net.
Фото жанрове. До речі, так працюють Агенти крові. Джерело - ukrainer.net.

З листопада один раз на місяць спеціальний автобус курсуватиме з Гощі до Рівного. Транспортом перевозитимуть донорів крові, повідомляє Гощанська селищна рада.

 - Знаємо, що в нашій громаді є багато охочих здавати кров, питання було тільки в організації централізованого довозу. Це ми й реалізуємо. Всі охочі можуть заповнити форму та долучитися до ще одного фронту допомоги під час війни. https://forms.gle/4KeceeqzZRfZsnrT6.

 

Місткість автобуса - 30 місць. Перший виїзд заплановано на 19 листопада.

 

Чому ми це робимо? Так склалося, що у малих містах вже немає пунктів здачі крові, лише в Рівному.

 

Тепер про основне: чому донорство крові під час війни стало ще однією лінією оборони України, - йдеться у повідомленні селищної ради.

Місцеві чиновники зазначають також, що раніше донорами були саме чоловіки, які приєдналися до складу Сил оборони, через що не можуть здавати кров.

Тепер переливання крові потребують не лише військові, а й цивільні, які стають жертвами ракетних та артилерійських ударів - їм необхідна донорська кров.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень