До них так і «липнуть гроші»: чоловічі імена, які притягують успіх та багатство

Ці імена обіцяють на удачу

Є чоловіки, які опиняються у правильному місці в потрібний час, їх переслідує вдача у всьому, на гроші їм також таланить. Чи впливає ім’я на таку удачу?

Кожне ім'я наділене своєю енергією і несе певний код. Є такі імена, власникам яких завжди усміхається доля.

Які чоловічі імена притягують гроші

Володимир 

Це давнє ім'я первісно було язичницьким. До списку християнських його внесли невипадково — йдеться саме про хрестителя Київської Русі князя Володимира, якого церква оголосила святим. Відтак воно наділене особливою потужною енергією, яка допоможе притягнути чоловіку практично усе, що він забажає.

Віктор

До нас це ім’я прийшло із Візантії й швидко стало одним з найпопулярніших. Не випадково ім’я Віктор означає «переможець». Ще про таких кажуть: «Народився у сорочці». Попри запальний характер та бажання домогтися свого, ці чоловіки завжди чуйні, терпеливі та проявляють емпатію. 

Чоловіків, яких назвали цим іменем, також асоціюють із «феніксом» - птахом, який завжди повстає з попелу. Такій людині не стануть на заваді ні мінливості долі, ні жодні інші складнощі. 

Олександр

Ім'я Олександр давньогрецького походження, яке означає «захисник». Ще від юного віку чоловіки наділені цим іменем проявлюють неабиякі лідерські якості. Серед основних їхніх навичок — вміння переконувати. Також Олександри - чудові оратори, які змушують люди слухати та йти за ними. Усі ці таланти допомагають власникам грецького імені ставати успішними у будь-якій сфері, за яку б вони не бралися. 

Іван

Це давньоюдейське ім'я, що означає «подарунок Божий» або «помилуваний Богом». Тож не дивно, що володарів цього імені усе життя супроводжує янгол-охоронець.  

Такі чоловіки зазвичай чесні та послідовні у своїх справах. Розважливість допомагає Іванам ухвалювати правильні рішення у житті, що призводять до щастя, сімейного затишку та багатства. Щодо останнього - чоловіки, які мають це ім'я, можуть досягнути найвищих висот у житті.

Микола

«Переможець народів» - так кажуть про давньогрецьке ім'я Ніколас, що українською - Микола. Їм притаманні витримка та самовладання. Непохитність у думках, а згодом - вчинках, допомагають стати успішними людьми у бізнесі і не лише.

Чоловічі імена для успішних людей: список

Утім, названі вище імена - далеко неповний список тих, що приречені на багатство та гроші. Якщо ви хочете подарувати своїй дитині квиток у щасливе та успішне майбутнє - також сміливо називайте немовлят такими іменами:

  • Борис
  • Олексій
  • Роман

Він наполегливий у своїй жадобі знань. Хлопчик з маленького віку ставиться до доручень дуже серйозно. Якщо він обіцяв щось зробити, то він вже точно постарається.

  • Кирило
  • Костянтин
  • Дмитро

В імені Дмитро давньогрецьке походження. У пантеоні Древньої Греції була богиня землі Деметра, одна з найсильніших в ієрархії божеств. Слово «Дмитро» в перекладі означає «що перебуває під заступництвом Деметри».

  • Сергій
  • Руслан
  • Артем
  • Ігор.

Залежно від впливу на нього середовища, самолюбство Ігоря може бути як рушійною силою, так і деструктивним складником його особистості.

На схожу тему ми писали:

Від них перехоплює дух: 7 давньоукраїнських імен для дівчат

 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень