У трьох знаків Зодіаку будуть великі проблеми з грошима

Хто вони

Астролог Влад Росс назвав знаки Зодіаків, від яких вже у липні відвернеться удача. Терези, Скорпіони та Козороги можуть мати великі проблеми у фінансовій сфері.  

Терези

Їм варто остерігатися конфліктів на роботі, особливо у перших числах липня. Впродовж місяця у Терезів можуть виникати проблеми у фінансовій сфері. Обставини можуть вимагати великих вкладень.

Скорпіони

Влад Росс не рекомендує Скорпіонам брати гроші в борг, тому що є ризик, що вони не зможуть їх повернути. У результаті представники цього зодіакального сузір'я ризикують потрапити в боргову яму, вибратися з якої буде вкрай складно.  

Козороги

У них також можливий конфлікт із начальством, через що вони можуть змінити роботу і взагалі рід діяльності. У фінансовій сфері Козорогам варто бути більш мудрими і грамотними.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень